Del 10 al 14 d’abril Escoles de Setmana Santa

07 març 2017 Activitats i Esdeveniments

L’ Àrea Esportiva organitza del dilluns 10 al divendres 14 d’abril un seguit d’activitats lúdiques i esportives a l’aire lliure per a nens i nenes de 3 a 14 anys.

escola +3

ESCOLA +3 ; sessions per a nens i nenes de 3 a 5 anys. La nostra escola té com a objectiu crear un espai de relació entre els nens a través del qual es treballa la cooperació i l’equilibri amb activitats lúdiques, jocs esportius i tallers.

ESCOLA +6; Pràctica de diferents esports d’equip com el bàsquet, el futbol, el handbol, voleibol… a més del TENNIS, PÀDEL i navegació.

escola +6 2

CURS INTENSIU DE TENNIS; Curs dissenyat per a nois i noies de 10 a 14 anys per disfrutar de l’esport en general i del Tennis en particular amb classes pensades per millorar la tècnica, tàctica, la part física i psicológica d’aquest esport. El nostre programa i un equip tècnic professional especialitzat i dedicat estan enfocats en una doble direcció: el creixement personal i la millora de la tècnica.

intensiu 1

CURS MULTI – ACTIVITAT; Activitat lúdic-esportiva on prioritza l’adapatació al medi i el fet de gaudir de l’entorn. Es realitzen diferents activitats com el paddle surf, caiac, tallers d’activitats, tennis, pàdel i sobretot navegació a vela.

Per inscripcions i més informació d’escola +3, escola +6 i curs intensiu al 972 750 650 o zonaesportiva@cnestartit.es

I, per inscripcions i més informació del curs multi-activitat al 972 751 742 o vela@cnestartit.es

Més informació i preus aquí

VEURE TOTES LES NOTÍCIES