#51travessiacne | Classificacions

06 agost 2017 Regates

Benvolguts participants de la 51ena edició de la Travessia de natació Illes Medes-l’Estartit,

En primer lloc, i com a organitzadors de la prova, ens tornem a disculpar per les molèsties ocasionades en no poder informar-vos dels resultats de la Travessia en finalitzar la prova. La causa de la incidència ha estat un problema de hardware amb una sèrie de xips identificadors que han resultat defectuosos (concretament 39 unitats).

Després de la tasca realitzada per l’equip arbitral, per l’empresa contractada per fer el control de temps de la prova i pel propi Club, us podem oferir les classificacions generals i el medaller.
En aquesta feina de punteig de tots els participants, com ja us hem anunciat, s’han detectat 39 xips que han registrat el temps de la prova però que no permeten relacionar aquest temps amb el dorsal assignat al xip, fet que fa impossible associar aquest valor a cap participant.

Podeu observar en el llistat que el primer xip erroni es detecta en el minut 33 amb 22 segons (línies amb text de color vermell on només hi figura el temps). Afortunadament, i fetes les pertinents comprovacions, s’ha pogut elaborar el medaller de totes les categories. Fixeu-vos que amb aquest temps, les úniques categories que podien estar compromeses eren les de Màster +60 femení i Màster +70 masculí; una vegada comprovat que tots els inscrits d’aquestes categories sortien ja a la classificació, es pot concloure que el medaller és correcte.

Si heu participat a la prova i no us trobeu a la classificació provisional és que sou un dels afectats pel problema dels xips defectuosos. En aquest cas, us preguem que us poseu en contacte per email amb nosaltres a info@cnestartit.es.

En el cas dels participants que heu obtingut pòdium en qualsevol de les categories establertes, el Club Nàutic Estartit o l’empresa responsable del cronometratge es posaran en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar el guardó que us correspongui a l’adreça que ens notifiqueu.

Per part nostre, treballarem per tal que en properes edicions aquests errors no es repeteixin.
Esperem retrobar-vos el proper any!

Podeu consultar les classificacions aqui
Podeu consultar el medaller aqui

VEURE TOTES LES NOTÍCIES