Activitats pirata al Club per la fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes

26 setembre 2023 Activitats i Esdeveniments
Pirates i Corsaris

El Club Nàutic Estartit i el Centre d’Activitats han participat, un any més, a la Festa de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, que es va celebrar els dies 22, 23 i 24 de setembre.

Festivitat tradicional

La Festa de Pirates i Corsaris a les Illes Medes és un esdeveniment temàtic a l’Estartit. Les Illes Medes han estat refugi de pirates i corsaris des del segle XVI, i els habitants van construir torres de vigilància i de defensa per protegir-se dels atacs. Aquesta festivitat tradicional recrea aquests temps passats tot combinant història i fantasia.

Durant aquest cap de setmana els carrers de l’Estartit es van omplir d’ambient amb mercats tradicionals, desembarcaments de pirates, cercaviles, tallers infantils i altres activitats familiars. Enguany, el Centre d’Activitats del Club Nàutic Estartit va oferir als visitants una activitat innovadora: el Bateig de Vela per les Illes Medes i la Recerca del Tresor.

Activiats lúdiqus de Pirates i Corsaris

El dissabte i el diumenge, el Centre d’Activitats va realitzar el Bateig de Vela per les Illes Medes i la Recerca del Tresor. Una activitat que va consistir a navegar per les Illes Medes i la Costa del Montgrí a bord d’una embarcació a vela, el “Fillao”. El capità pirata va narrar la història pirata de l’Estartit i va ajudar els navegants a trobar el tresor amagat al mar. També es van realitzar tallers de nusos, on els instructors del Centre van ensenyar a petits i grans com fer els nusos mariners més utilitzats.

Pirates i Corsaris

Aquest ha estat un cap de setmana molt animat. A més de les activitats lúdiques organitzades en el marc de la Festa de Pirates i Corsaris; a les instal·lacions del Club va tenir lloc el Trofeu Illes Medes 2023, en el qual va participar l’Equip d’Europes del Club Nàutic Estartit. El Centre d’Activitats i el Club estan molt agraïts per l’èxit de participació que van tenir les activitats organitzades. Es continuarà treballant per oferir activitats d’alt valor afegit i alhora, col·laborar amb les entitats municipals que organitzen esdeveniments de promoció turística.

Pirates i Corsaris

VEURE TOTES LES NOTÍCIES