Ajornament de l’Assemblea de Socis prevista pel 25 de juliol de 2020

22 juliol 2020 Activitats i Esdeveniments

Benvolgut soci/a,

Com a conseqüència de l’augment dels rebrots de la COVID 19, i per tal de donar compliment a les recomanacions sanitàries del govern de la Generalitat de Catalunya, la Junta Directiva del Club Nàutic Estartit ha acordat la suspensió de l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària que s’havia de celebrar el proper dissabte 25 de juliol.

L’Assemblea General Ordinària i Extraordinària es tornarà a convocar, d’acord al que s’especifica als nostres Estatuts Socials, en el moment que es torni a la normalitat sanitària.

******

Distinguido socio/a

A consecuencia del aumento de los rebrotes de la COVID 19 y para dar cumplimiento a las recomendaciones sanitarias del gobierno de la Generalitat de Catalunya, la Junta Directiva del Club Nàutic Estartit ha acordado la suspensión de la Asamblea General Ordinaria y Extraordinaria que tenía que celebrarse el próximo sábado 25 de julio.

La Asamblea General Ordinaria y Extraordinaria volverá a ser convocada, de acuerdo con lo que especifican nuestros Estatutos sociales, en el momento que vuelva la normalidad sanitaria.

******

Cher membre,

Dû à l’augmentation des clusters de COVID 19, et en suivant les recommandations sanitaires du gouvernement de la Generalitat de Catalunya, le conseil d’administration du Club Nàutic Estartit a décidé de suspendre l’Assemblée générale ordinaire et Extraordinaire qui devait au lieu samedi prochain, 25 juillet.

 L’Assemblée Générale Ordinaire et Extraordinaire sera convoquée de nouveau, conformément à ce qui est spécifié dans nos Statuts, lorsque la situation sanitaire sera de nouveau contrôlée.

******

Dear membership,

As a result of the increase in the resurgence of COVID 19, and in order to comply with the health recommendations of the government of the Generalitat de Catalunya, the Board of Directors of the Club Nàutic Estartit has agreed to suspend the Ordinary and Extraordinary General Assembly to be held next Saturday, July 25th.

The Ordinary and Extraordinary General Assembly will be convened again, in accordance with what is specified in our social status, when it returns to normal health.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES