Un any més, el Club col·labora con la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica

15 març 2019 Activitats i Esdeveniments
Lliga-Territorial-Gimnastica-Ritmica

El Club col·labora amb la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica de nivell A, que organitza el Consell Esportiu del Baix Empordà (CEBE)

El Consell Esportiu del Baix Empordà és una entitat privada sense ànim de lucre que es dedica al foment, la promoció i l’organització de l’activitat esportiva en edat escolar. Essent el seu principal objectiu fomentar la pràctica esportiva, per contribuir, mitjançant l’esport, a la formació en valors com la tolerància, el respecte als altres, la confiança en un mateix, l’esforç de superació, la cooperació en el treball, la capacitat de decisió i el treball en equip, entre d’altres.

El proper diumenge 17 de març es durà a terme a Torroella de Montgrí, la 1a jornada de les 2 que hi ha previstes disputar de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica individual i equips nivell A, amb més de 350 gimnastes d’arreu de la província.

I el diumenge 14 d’abril tindrà lloc la 2a jornada de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica individual i equips nivell A, al Pavelló de Torroella de Montgrí (Girona).

La col·laboració del Club es tradueix en 5 vals regal:

  • 2 vals d’un bateig de creuer per a 4 persones
  • 3 vals d’una sortida amb caiac per a 4 persones

Aquests vals es sortejaran cada jornada, juntament amb dues paneres amb material del Consell Esportiu, entre els assistents del públic.

Un plaer poder contribuir amb l’esport!

_35289orig

VEURE TOTES LES NOTÍCIES