Bacallà, el plat protagonista de la Tercera Jornada Gastronòmica

05 març 2024 Activitats i Esdeveniments

El dissabte passat, dia 2 de març, vam celebrar al Restaurant del Club la Tercera Jornada Gastronòmica de l’any: El Bacallà, on ens vam centrar en ressaltar les virtuts d’aquest peix, ja que és un dels més apreciats a la nostra cuina mediterrània.

 

El Bacallà, el protagonista del dinar

 

Així és com aquesta trobada va atraure als amants del peix per gaudir d’un agradable àpat on el deliciós Bacallà va ser, indiscutiblement, el protagonista del dinar.

Amb les bones vistes del Port i a recés del vent, els comensals van poder gaudir d’un menú cuidadosament elaborat per destacar la versatilitat del bacallà en diverses preparacions. Per tant, es van oferir un seguit de propostes culinàries meticulosament pensades per tal de ressaltar-ne el seu exquisit sabor i la seva qualitat.

 

Una selecció de plats ben diversa

 

La jornada es va iniciar amb una selecció de tres aperitius: croquetes de bacallà, bacallà marinat amb pebrot i ceba i, per últim, esqueixada de bacallà, ja que les amanides són un clàssic per tal de quedar-nos en el millor de l’essència.

El plat principal va ser el Bacallà al ajorriero, un plat mariner de la cuina més tradicional. Cada presentació es va caracteritzar per ressaltar la qualitat del peix i es va combinar amb diferents guarnicions per així gaudir de l’experiència culinària de forma diversa i satisfactòria.

 

 

Per acabar l’àpat de forma dolça i, a la vegada, elegant, el iogurt amb maduixes va ser el postre escollit.

 

Jornades Gastronòmiques per gaudir plenament del Club

 

Una vegada més, amb la Tercera Jornada Gastronòmica del Club, hem aconseguit fer d’un dissabte qualsevol, una ocasió única per gaudir d’una meravellosa combinació: la gastronomia mediterrània a un entorn marítim privilegiat.

 

 

No et perdis la Quarta Jornada Gastronòmica: Faves i Pèsols!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES