Campionat de Catalunya 2016 Classe Optimist

02 juny 2016 Regates
campionat de catalunya 2016 optimist

Durant els caps de setmana del 21-22 i 28-29 de maig, s’ha celebrat a Salou (Tarragona) el Campionat de Catalunya de la Classe Optimist, pels grups 1 i 2. Competició organitzada pel Club Nàutic Salou, per delegació de la Federació Catalana de Vela. 

Aquest campionat ha comptat amb la participació de 160 regatistes (78 del Grup 1 i 82 del Grup 2), provinents d’una vintena de Clubs de tot el litoral català. Els participants no només van lluitar pel Campionat de Catalunya, sinó que també ho van fer per classifiar-se per la Copa d’Espanya que es disputarà del 17 al 20 de juny al CN El Balis.

Del Club s’hi han desplaçat tots els regatistes del grup 2: la Gemma Ferrés, en Quim Aragonés i en Mateu Gutiérrez, i el seu entrenador, l’Ignasi Borrat.

Durant els dies de competició les condicions de vent van ser molt variables. El primer cap de setmana predominà un vent de component sud d’intensitat molt feble, que va permetre que es disputessin només 2 proves per cada grup. En canvi, el segon cap de setmana, dissabte no es va poder competir, i diumenge es realitzaren 4 proves pel grup 1 i 3 pel grup 2, amb la presència d’un vent de component nord-oest variable, de forta intensitat, arribant en alguns moments als 28 nusos. Per tant, el campionat ha conclòs amb un total de 6 proves disputades pel grup 1 i 5 pel grup 2, amb 1 descart.

Els nostres regatistes han ocupat les següents posicions:

58è Classificat: Quim Aragonés

77è Classificat: Gemma Ferrés

77è Classificat: Mateu Gutiérrez

Classificació final Grup 1

Classificació final Grup 2

img-7035

trofeus

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES