Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 al CN El Masnou

11 maig 2019 Regates
Campionat_catalunya_optimist_masnou

4 regatistes del Club participen en el Campionat de Catalunya de la Classe Optimist – Trofeu President Lluís Marsà, disputat al CN El Masnou

Durant els caps de setmana del 27-28 d’abril i 4-5 de maig s’ha celebrat al Masnou el Campionat de Catalunya de la classe Optimist, pels Grups 1 i 2. Competició organitzada pel Club Nàutic el Masnou per delegació de la Federació Catalana de Vela.

El Campionat ha reunit a 117 joves regatistes (59 del Grup 1 i 58 del Grup 2) provinents de Clubs de tot el litoral català.

Del nostre Club hi han participat l’Anna Pla, en Joan Pla, en Bruno Garcia i en Jan Mas.

Han estat dos caps de setmana complicats per la falta de vent. I no va ser fins l’últim dia de competició que va fer acte de presència.

El dissabte dia 27 es va poder celebrar una prova pel Grup 2 i dos pel Grup 1, amb vent fluix. Diumenge 28 no es va poder disputar cap prova.

Pel que fa al darrer cap de setmana, dissabte va continuar la previsió de poc vent, però la inestabilitat de direcció i intensitat va fer impossible, després d’esperar 7 hores a mar, poder disputar cap prova. Perquè el Campionat fos vàlid havien de completar-se almenys 2 proves i només quedava diumenge dia 5. La flota, pares, entrenadors i l’organització va matinar per poder navegar ben d’hora i es va poder fer una regata més.

Al migdia, amb vent de sud est es van poder navegar tres proves més amb molt bones condicions.

Per tant, en total 5 proves pel Grup 1 i 4 proves pel Grup 2

Resultats finals:

Grup 1:

48 – Joan

Grup 2:

23 – Jan Mas

25 – Anna Pla

34 – Bruno Garcia

a terra 1 DSC_3959 DSC_3978

 

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES