Campions de la Copa d’Espanya

31 maig 2015 Regates
copaespanya3

Fa 3 anys en Marc Verdaguer, regatista de la classe Catamarà, va adquirir un Nacra 17, Classe Olímpica per les properes Olimpíades.

Aquesta embarcació és un catamarà molt espectacular, ja que porta les orces corbades, cosa que fa que el catamarà voli!

Al principi va formar parella amb la Marina López, amb la que va compartir dues temporades i mitja, seguint tot el circuit olímpic.

A principis d’aquesta temporada a la Marina li va sorgir una oportunitat irrepetible, l’Iker Martinez li va demanar que navegués amb ell per mirar de lluitar per una plaça a les Olimpíades. La Marina va parlar amb en Marc i van decidir que no deixarien que la Marina perdés aquesta oportunitat. L’Iker és Medalla d’Or i Medalla de Plata de la Classe 49er, a més de Patró del Mafre, embarcació que fa la Volvo Ocean Race.

En Marc va decidir continuar amb la seva lluita i ha format parella amb la Nina Mir, regatista de la Classe Europa del Club, que fa poc que es va incorporar a la nostra flota d’Europes.

Després d’uns intensos mesos d’entrenament, en Marc i la Nina va anar a participar a la Copa d’Espanya de Catamarans a La Manga del Mar Menor.

Després de 3 dies durs de competició van aconseguir proclamar-se Campions de la Copa d’Espanya.

Moltes Felicitats!!!

10955314 918293828193529 3246779579823222600 o

VEURE TOTES LES NOTÍCIES