Carlos Manera, exregatista del Club, guanya la primera etapa de La Boulangère Mini Transat

06 octubre 2023 Regates

Carlos Manera, exregatista del Club Nàutic Estartit, ha protagonitzat un impressionant èxit en guanyar la primera etapa de la 24ª edició de La Boulangère Mini Transat. Aquesta competició transatlàntica en solitari és un autèntic repte que posa a prova l’habilitat i la determinació dels navegants en embarcacions de 6,50 metres de longitud. La regata es caracteritza per ser en solitari, sense assistència i sense comunicació amb terra, la qual cosa la converteix en una experiència única en el món de la navegació.

Mini Transat 2023

La Mini Transat 2023 es va iniciar el 24 de setembre i ha reunit un total de 90 participants disposats a enfrontar els reptes de l’Atlàntic. Al llarg de 4.050 milles nàutiques, equivalents a uns 7.500 quilòmetres, els participants han de navegar des de Les Sables-d’Olonne fins a Guadalupe, amb una parada intermèdia a Santa Cruz de La Palma, Canàries. Aquesta prova, implica 25 dies en alta mar i requereix una llarga preparació, destacant així el seu nivell d’exigència i dificultat.

Carlos Manera, exregatista del Club

Carlos Manera, que anteriorment va ser membre de l’equip d’Europes del Club Nàutic Estartit les temporades 2016 i 2017, ha demostrat la seva capacitat per superar els reptes que es proposa amb escreix. Durant la seva estada al Club, va tenir l’oportunitat d’aprendre i competir en campionats europeus i mundials, la qual cosa va contribuir al seu desenvolupament i formació com a navegant.

Carlos Manera

Anys després, Manera ha evolucionat com a navegant oceànic i ha enfrontat el repte de la Mini Transat. En aquesta edició, ha destacat en esdevenir el primer navegant de la divisió Proto en completar la primera etapa de la regata, arribant a Santa Cruz de La Palma amb un temps de navegació total de 9 dies, 19 hores, 40 minuts i 38 segons.

Des del Club Nàutic Estartit, volem felicitar a Carlos Manera pel seu impressionant èxit en aquesta competició única i desitjar-li la millor de les sortides en aquesta segona etapa de la Boulangère Mini Transat. La seva persistència i dedicació són un autèntic exemple de superació en el món de la navegació oceànica. Estem orgullosos d’aquest gran èxit i desitgem que la segona etapa sigui tant profitosa com la primera. Endavant, Carlos!

Carlos Manera

VEURE TOTES LES NOTÍCIES