Finalitzen els casals d’estiu del Centre d’Activitats

30 agost 2023 Activitats i Esdeveniments
Casales de verano

El Centre d’Activitats del Club Nàutic Estartit és un espai lúdic i esportiu, destinat a l’ensenyament i a la pràctica de la vela i d’altres esports nàutics en el medi natural. El Centre està homologat per la Federació Catalana de Vela i compleix amb tots els estàndards d’ensenyament.

Casals d’estiu del Centre d’Activitats

El Centre d’Activitats s’ha tornat a sumar a l’oferta de casals d’estiu de Torroella i l’Estartit brindant la possibilitat d’aprendre a navegar a nens i nenes d’entre 5 i 16 anys. Al llarg de les 10 setmanes de casal, han passat pel Centre més de 90 alumnes provinents de països diferents -França, Anglaterra, Estats Units, etc.-. Tots ells han adquirit coneixements teòrics i pràctics en un entorn immillorable, el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Amb l’objectiu de cobrir tots els nivells i necessitats, s’ha dut a terme el Casal de Vela i el Casal Multi-activitat. Els alumnes del Casal de Vela, han après a navegar i han viscut les seves primeres experiències sobre una embarcació a vela. Els infants del Casal Multi-activitat també han gaudit de l’estiu realitzant tota mena d’activitats nàutiques -caiac, paddle surf, navegació a vela, tallers, entre altres-. Els instructors s’han esforçat al màxim per formar-los com a navegants i per transmetre’ls els valors que representen el Club Nàutic Estartit i el Centre d’Activitats, com la preservació del medi ambient i el treball en equip.

Casals d'estiu

La temporada vinent

Els alumnes dels casals del Centre d’Activitats s’ho han passat la mar de bé. Aquest estiu ha estat per a tots ells una temporada d’aprenentatge i diversió al voltant del mar. Els instructors del Centre continuaran treballant per preparar els casals de la temporada vinent; amb l’esperança de tornar a rebre infants amb ganes de navegar i, sobretot, amb ganes de passar-ho molt i molt bé.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES