El Club ja disposa del certificat de la Carta Europea de Turisme Sostenible

04 juliol 2019 Sostenibilitat

Ahir dia 3 de juliol, es va celebrar l’acte de lliurament d’acreditacions a les empreses adherides a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) de la Fundació Europarc.

L’acte es va celebrar a Can Quintana, Museu de la Mediterrània i va tenir lloc després de celebrar el Fòrum Permament de la CETS.

En total es van lliurar els certificats d’adhesió a 28 empreses dins l’àmbit del Parc Natural amb la presència del Sr. Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Pel que fa al Parc Natural hi van ser presents el Sr. Narcís Coll, President, el Sr. Ramon Alturo, Director i els tècnics responsables.

Per part del Club van recollir el distintiu el Sr. Jordi Ponjoan, President de l’entitat i el Sr. Jordi Carmona, Vocal i Delegat de Medi Ambient de la Junta Directiva.

Al finalitzar l’acte es va poder degustar un tast de productes locals d’empreses acreditades amb la CETS.

Així doncs, el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter certificat l’adhesió del Club Nàutic Estartit a la Carta Europea de Tursime Sostenible als Espais Naturals Protegits de la Fundació Europarc per seu compromís amb la sostenibilitat i certifica que està treballant en col·laboració amb el Parc Natural per a contribuir al desenvolupament del turisme sostenible.

Les empreses del municipi acreditades amb la CETS es poden consultar al següent link

CETS (1)

CETS (2)

CETS (4)

CETS (13)

VEURE TOTES LES NOTÍCIES