Homenatge a Pere Ricart i Biot

01 agost 2023 Activitats i Esdeveniments
El Club Nàutic Estartit homenatja a Pere Ricart i Biot

La dimensió social és pel Club Nàutic Estartit un dels pilars que integra la seva identitat. A més d’oferir serveis nàutics, el Club és un espai que fomenta la interacció i la creació de vincles entre els seus membres. El Club Nàutic Estartit vetlla per crear un sentit de pertinença i comunitat entre els socis i usuaris, els quals comparteixen una passió pel mar i activitats relacionades. Aquest teixit humà fa que el Club esdevingui un espai acollidor, on floreixen les relacions personals i perduren al llarg del temps.

El logotip del CNE

Pere Ricart i Biot (1911-1979), membre de la primera Junta Directiva del Club, va dissenyar, l’any 1962, la imatge del Club Nàutic Estartit. El seu disseny simple, memorable i perdurable en el temps, ha esdevingut la bandera que dona resposta a l’esperit del Club. Al llarg dels anys, el logotip s’ha convertit en un escut que ha acompanyat a tots i cada un dels usuaris del Club. Es tracta doncs d’una gran ensenya que es llueix amb orgull i que integra una comunitat de persones amb aficions i interessos comuns.

El Club Nàutic Estartit homenatja a Pere Ricart i Biot

El cap de setmana passat, el Club Nàutic Estartit va rendir homenatge a Pere Ricart i Biot en un acte simbòlic molt familiar. L’objectiu de l’acte va ser honorar i reconèixer Biot pel seu llegat artístic al Club. El president de la Junta Directiva, Jordi Ponjoan del Molino, va ser l’encarregat de conduir l’acte, en el qual es va descobrir la placa commemorativa de l’Oficina central del Club. També es va fer entrega d’un trofeu honorífic (reproducció de la placa original) a Teresa Prohias, neta de Ricart, la qual, posteriorment, entregaria el trofeu a Teresa Ricart, filla de Ricart.

L’acte va comptar amb el parlament de Teresa Prohias, la qual va agrair el gest del Club i va mostrar el seu acontentament per continuar estant vinculada amb el Club Nàutic Estartit i amb el poble. La cloenda de l’acte va tenir lloc al restaurant del Club amb l’oferiment d’un petit refrigeri. Des del Club Nàutic Estartit, es volen donar les gràcies, una vegada més, a la família i descendents de Ricart per l’emoció viscuda durant l’acte.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES