El Club renova la seva col·laboració amb Càritas Baix Ter

25 gener 2018 Activitats i Esdeveniments
caritas 2018

En el marc de la responsabilitat social corporativa, un any més, el Club col·labora amb Càritas Baix Ter, contribuint amb un 0,7% dels ingressos de les quotes socials del Club.

El President del Club el Sr. Jordi Ponjoan ha fet entrega de la donació a la Presidenta de Càritas Baix Ter, la Sra. Marina de Quintana.

Càritas els destinarà a accions solidaries locals bàsicament centrades en l’acollida de persones i famílies en situació de vulnerabilitat, suport en l’àmbit laboral, igualtat d’oportunitats en el sistema educatiu, acompanyament a persones grans en situació de solitud, ajuda a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, acolliment i suport a persones nouvingudes, situacions d’emergència relacionades amb l’habitatge i reutilització, reciclatge i consum responsable de recursos.

A part d’aquesta aportació econòmica, el Club amb les seves seccions esportives, també ofereix altres col·laboracions amb l’entitat i el Servei d’Intervenció Educativa (SIE) a través d’activitats a l’escola de vela i a l’escola de tennis per nens i joves per tal de millorar la cohesió social i les relacions interculturals.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES