El CNE flamant Campió de Catalunya per equips

10 març 2017 Regates

El Club Nàutic Estartit es proclama Campió de Catalunya per equips de la classe Europa al CN Port d’Aro

Els dies 4 i 5 de març s’ha celebrat a la localitat de Platja d’Aro la XXVIII Carnaval Race – Campionat de Catalunya per equips de Clubs de la classe Europa.

L’esdeveniment esportiu ha comptat amb la participació de 39 regatistes, provinents de sis Clubs d’arreu de Catalunya. S’han format 13 equips de 3 integrants cadascun d’ells.

Del Club s’hi han desplaçat dotze regatistes: en Sergi Pérez, l’Òscar Pijoan, en Miquel Salazar, la Nina Mir, l’Arnau Burgos, l’Oriol Piña, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, en Quim Aragonés, en Mateu Gutiérrez i en Salvi Borrat. Tots ells, capitanejats pel seu entrenador, en Robert Ponjoan.

Formació equips:

CNE1: Sergi Perez, Oriol Piña i Oscar Pijoan
CNE2: Salvi Borrat, Miquel Salazar i Carlos Manera
CNE3: Isaac Vilà, Patricia Figuerola i Lluïsa Puig
CNE4: Arnau Burgos, Quim Aragonès i Mateu Gutiérrez

Pel que fa a les condicions meteorològiques, dir que tant dissabte com diumenge, va predominar un fort vent de component sud acompanyat de molta onada. Condicions favorables per alguns equips i menys favorables per d’altres.

Pel que fa als resultats, han estat excel·lents. L’Equip CNE1 s’ha proclamat Campió i el CNE2 ha finalitzat 3er. Uns resultats que reflecteixen el bon treball, constància i regularitat demostrats al llarg de la temporada.

ENHORABONA NOIS!!

regata carnaval race 3 regata carnaval race4 7

VEURE TOTES LES NOTÍCIES