Compartint terreny de joc!

29 agost 2016 Activitats i Esdeveniments

Aquest mes d’agost s’ha disputat el segon Open de Tennis d ‘estiu 2016 en les diverses categories: supertennis, benjamí, aleví i infantil.

Aquesta edició ha tingut com a novetat un torneig de dobles per cada categoria, un format poc conegut i practicat per la majoria dels nens que cursen les escoles. Però amb característiques que el fan molt interessant per ser un complement ideal del tennis en categoria individual.

El torneig ha tingut un format especial de manera que cada un dels partits es jugava amb una parella diferent, fet que ha ajudat que s’accentuessin tots els punts positius que té practicar el tennis en format de dobles i l’esperit cooperatiu del qual es volia dotar els partits.

IMG-20160829-WA0015

Quan es juga un partit de dobles comparteixes el terreny de joc amb un company amb el qual es lluita per un mateix objectiu que no es altre que intentar aconseguir la victòria. La compenetració, aprendre a no envair l’espai del contrari, celebrar els punts conjuntament, restar importància a les errades, intentar potenciar les virtuts del company i mitigar els seus defectes, són punts claus per intentar aconseguir el màxim rendiment i assolir l’èxit com a parella.

Sempre s’ha considerat el tennis com un esport individual, es per això que el tennis dobles a part de ser un format molt divertit pot resoldre alguna de les mancaces que aquest esport podria tenir en el món de la competició individual.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES