Comunicat Complex Torre Gran

01 gener 2019 Activitats i Esdeveniments

Informem que la Junta Directiva del Club Nàutic Estartit va acordar, en sessió ordinària celebrada el passat 24 de novembre, la reestructuració de la secció esportiva Torre Gran amb efecte a partir del dia 1 de gener de 2019. Aquesta reestructuració contempla la modificació del temps d’obertura, que quedarà limitat als mesos de juny, juliol, agost i setembre.

En una primera etapa, aquesta reestructuració té com a objectiu l’adaptació de la secció i la seva oferta d’activitats a la realitat de la demanda actual, concentrada principalment en la temporada d’estiu i, a mig termini, l’optimització de l’explotació d’aquest actiu del Club per tal de continuar gaudint d’un espai i d’unes instal·lacions que responguin als requeriments dels usuaris.

El programa d’activitats que es durà a terme durant la temporada d’estiu 2019 es podrà consultar properament a la nostra pàgina web.

Podeu adreçar-vos personalment a les oficines del Club Nàutic Estartit o per correu electrònic a info@cnestartit.es per a qualsevol consulta o aclariment addicional.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES