Congrés i Festa de la Vela Catalana 2018

03 febrer 2018 Regates
Reconeixement_festa_vela_catalana_vela_or_museu_maritim_barcelona

El Barcelona International Sailing Center ha acollit els dies 1 i 2 de febrer el Congrés de la Vela. Un espai col·loqui on tothom que està dintre el món de la vela ha pogut aportar la seva experiència i visió.

Un total de 25 ponències pensades per a tots els col·lectius de la vela que han tractat temes de caire pedagògic, tècnic, de gestió, de comunicació i legislatiu, entre d’altres. A més, hi ha hagut un espai d’exposició amb distribuïdors nàutics que han presentat les seves novetats.

En representació del nostre Club hi va assistir en Fabian Cianfagna, Responsable de la Secció d’Activitats Nàutiques.

Tanmateix, el divendres dia 2 de febrer es va celebrar, al Museu Marítim de Barcelona, la 51a edició de la Festa de la Vela Catalana. Una edició que ha estat el doble d’especial que les anteriors ja que, a més de reconèixer la tasca feta durant el 2016 i el 2017 pels regatistes, Clubs, Escoles de Vela i atorgar mencions especials a tots aquells col·lectius que, dia rere dia, fan possible que la vela catalana sigui un referent, com a gran novetat, es va fer un reconeixement al/la Millor Esportista d’aquest darrer any.

A destacar que un del nostres regatistes, n’era candidat, d’un total de sis. La Lluïsa Puig Moner, al haver finalitzar 2ona de l’Europeu Juvenil, de la Classe Europe, celebrat a Biscarrosse (França).

Dit això, el nostre Club va rebre els següents reconeixements:

  • Vela d’Or 2017
  • Vela d’Argent 2016
  • Sergi Pérez: Campió de Catalunya 2016, de la Classe Europa, i primer del rànquing català 2016
  • Lluïsa Puig: Sotscampionat d’Europa 2017, de la Classe Europa
  • Oriol Piña: Sotscampionat del Món per equips 2017, de la Classe Europa
  • Marc Verdaguer: Campió de Catalunya 2016, de la Classe Catamarà, i primer del rànquing català 2016

Per concloure, dir que des del Club estem molt agraïts i satisfets pels reconeixements rebuts, i esperem que tots ells puguin repetir més èxits en un futur.

millor esportista any lluisa fotocol lluisa puig millor esportista any 1

Reconeixement_festa_vela_catalana_oriol_piña_museu_maritim_barcelona

VEURE TOTES LES NOTÍCIES