Continuem presents a la Lliga Catalana de Tennis

30 gener 2018 Activitats i Esdeveniments

Una setmana més els equips del Club continuen presents a la Lliga Catalana de Tennis.

L’equip +30 i els dos equips cadets han jugat aquest passat cap de setmana. El dissabte l’equip +30, lider provisional de la classificació es va desplaçar fins a les instal.lacions del Club Tennis Girona, un dels clubs més potents on van disputar 4 partits individuals aconsegunint un resultat de 2-2. Així doncs, el resultat dels dobles va ser definitiu. La igualtat entre els jugadors va fer que s’arribés al súper tie break després que cada jugador guanyés un set, el primer 6-3 a favor dels locals i posteriorment 3-6 a favor de l’equip del Club, que va acabar imposant-se amb un resultat final de (9-10).

Tennis LLiga Catalana Equip Absolut

Escola de tennis equip cadet
Escola de tennis equip cadet

Per altre banda l’equip Cadet A jugava a casa i rebia  al Club Tennis Girona. El marcador final va reflectir la diferencia entre els dos equips 1-4. Tot i que els jugadors de l’equip del CN vam lluitat per endur-se algun punt més la victoria no va ser possible.

L’equip cadet B es va desplaçar fins a  les intatal.lacions del CT Figueres. La igualtat i el nivell dels jugadors dels dos equips va fer que el públic disfrutés de bons jocs però el resultat va acabar en un 4-1 a favor de CT Figueres

VEURE TOTES LES NOTÍCIES