Copa Comiat d’Estiu 2015

30 agost 2015 Regates
copa comiat estiu 2015

Aquest passat dissabte dia 29 d’agost, es va disputar la tradicional Copa Raquero, que enguany s’ha batejat amb el nom de Copa Comiat d’Estiu.

Un total de 9 tripulacions es van donar cita a les instal·lacions del Club per assisitir al breifing del Comitè, abans d’anar cap al camp de regates.

En l’edició d’enguany hi han hagut varis canvis, respecte edicions anteriors.

Una de les principials novetats ha estat que la regata s’ha disputat dins del mirall d’aigua, a l’avantport. L’altre ha estat que els equips (formats per 3 o 4 tripulants) han competit en Raquero i han completat tres mànigues en Optimist.

El dia va acompanyar, tant pel vent com per la temperatura. La qual cosa va permetre finalitzar 10 mànigues (3 d’Optimist i 7 de Raquero).

La classificació va estar molt ajustada fins al final. Va ser una regata molt divertida i molt competitiva.

El fet que les tripulacions que no competien en aquella màniga estiguessin en una plataforma, just al costat del camp de regates on tenien ombra i un petit refrigeri, per fer més amena l’espera, va fer que la regata fos molt més emocionant, ja que els equips s’animaven mútuament.

Al vespre, a la Festa Comiat d’Estiu, va tenir lloc l’entrega de premis. El President del Club, el Sr. Jordi Ponjoan del Molino, va presidir la cerimònia.

Tots els regatistes van rebre un recordatori, una foto de tot els Equips. I el 3 primers van rebre diferents obsequis.

Moltes felicitats a tots els participants!!!

Us hi esperem el proper any!

Galeria d’imatges

VEURE TOTES LES NOTÍCIES