Escola de Tennis i Pàdel 2018 / 2019

17 setembre 2018 Activitats i Esdeveniments

del 17 de setembre al 15 de juny

Mini Tennis:

Iniciació al tennis mitjançant activitats lúdic-esportives amb l’objectiu d’apropar a els més petits el tennis i desenvolupar la psicomotricitat, la coordinació braç-raqueta, la coordinació ull-mà, el control de la pilota i la integració en el grup mitjançant jocs i exercicis d’iniciació que ens permeten mecanitzar tots els moviments bàsics del tennis. Al mateix temps, s’assoliran els  objectius bàsics de les diferents àrees: la tècnica, la tàctica, la coordinació, la velocitat de reacció, la resistència  i l’esperit de superació.

Acompanyament i seguiment a les competicions per equips.

  • Horari entrenaments

Dissabte de 11.30 a 13h                Tarifa : 45€

Escola de Tennis hivern 2018/2019
Escola de Tennis hivern 2018/2019

Tennis Base:

Desenvolupament de les capacitats físiques i psicomotrius enfocades en l’àmbit del tennis, fent especial incidència al correcte desplaçament i posicionament dins la pista en funció de la situació de joc. Familiarització amb tots els cops. Treball de forma simultània de la tècnica i la tàctica del tennis. Assimilació i mecanització de patrons de joc que ajuden a afrontar de forma satisfactòria les diferents situacions que es produeixen en el transcurs d’un partit.

Acompanyament i seguiment a les competicions per equips.

  • Horari entrenaments

Dimecres de 17.30 a 19h                 Tarifa :1 dia – 58€

Dissabte de 11.30 a 13h                                  2 dies – 78€

Escola de Tennis hivern
Escola de Tennis hivern

Competició:

Treball de cada una  de les àrees que integren la formació del jugador (tècnica, tàctica, física i competició). Potenciació de les capacitats físiques i psicomotrius enfocades en l’àmbit del tennis. Treball amb exercicis de transferència per millorar la força i l’acceleració dels cops. Assimilació i mecanització de patrons de joc que ajuden a afrontar de forma satisfactòria les diferents situacions de joc que es produeixen en el transcurs d’un partit.

Acompanyament i seguiment a les competicions per equips.

  • Horari entrenaments

Dilluns de 17.30h a 19h                        Tarifa: 1 dia – 58€

Dimecres de 17.30h a 19h                                  2 dies – 78€

Divendres de 17.30h a 19h                                3 dies – 98€

Dissabte de 10h a 11.30h o de 11.30h a 13h

Escola de Tennis hivern
Escola de Tennis hivern

CURSOS ESCOLA DE PÀDEL

Pàdel base

L’Escola de Pàdel Base té com a objectiu iniciar als alumnes en les habilitats i les tècniques bàsiques d’aquest esport de manera lúdica i formativa. Mitjançant jocs i exercicis d’iniciació es desenvolupa la psicomotricitat, la coordinació braç – pala, el control de la pilota i la integració en el grup. Al mateix temps, es treballaran els  objectius bàsics de les diferents àrees del pàdel: la tècnica, la tàctica, la coordinació, la velocitat de reacció, la resistència i l’esperit de superació.

  • Horari entrenaments

Dissabte de  11.30h a 13h                      Tarifa : 1 dia – 58€

Escola de Pàdel
Escola de Pàdel

Pàdel absolut

Cursos trimestrals en grups reduïts dividits per nivells amb un màxim de 6 persones.

  • Horari entrenaments

A partir de les 19.30h                             Tarifa:  1 dia – 55€

                                                                                        2 dies – 75€

Escola de Pàdel
Escola de Pàdel

Metodologia de Treball

L’equip tècnic d’entrenadors, monitors i personal qualificat desenvolupa una metodologia de treball pròpia en la qual, de forma agradable, dinàmica i progressiva, s’aprenen la tècnica i la tàctica d’aquests esports. Uns dels objectius fonamentals al llarg de totes les etapes és el treball dels valors que tot esportista ha de conèixer, aprendre i posar en pràctica: disciplina, respecte i companyerisme, assistència i puntualitat.

La nostre Escola de Tennis i Pàdel compta amb una àmplia oferta de cursos per a nens i joves que compren des de la iniciació fins a grups de competició. També oferim classes particulars, tant per a joves com per a adults . Tots els nostres cursos estan dirigits a qualsevol persona que vulgui INICIACR-SE, PERFECCIONAR-SE i/o COMPETIR en aquests esports.

Es fomenta la competició i l’esperit d’equip a tots els nivells, dins les competicions oficials per a Clubs federats que s’organitzen des de les respectives federacions (Federació Catalana de Tennis i Federació Catalana de Pàdel) i també amb la participació en els nombrosos tornejos oficials organitzats pel propi Club.

 

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES