Doble podi del CNE al Campionat d’Espanya 2015

17 setembre 2015 Regates

Del 3 al 6 de Setembre es va disputar, en aigües del Club Vela Blanes, el Campionat d’Espanya de la Classe Europa.

El Club hi va participar amb gairabé la totalitat de l’Equip, traslladant-se un total de 10 regatistes: Salvi Borrat, Sergi Pérez, Òscar Pijoan, Miquel Salazar, Marta Plaja, Oriol Piña, Patricia Figuerola, Lluïsa Puig i l’Isaac Vilà.

Les condicions de vent, durant la regata foren anòmales, de boca dels mateixos regatistes locals, al donar-se un vent de component est inconstant i poc freqüent. De fet, el primer dia de competició no es va poder disputar cap prova, degut a la seva escassa intensitat. El segon dia de regata sí es van disputar les tres proves previstes, amb un vent de 7-12 nusos, i l’últim dia se’n van disputar dues.

Pel que fa al resultats finals obtinguts, destacar el Subcampionat d’Espanya aconseguit per el nostre regatista, en Sergi Pérez. Va tenir una actuació excel·lent, essent molt constant i regular durant tot el campionat. Dissabte es trobava tercer de la general i diumenge la tercera posició en l’última prova li suposà conquerir el citat Subcampionat.

Tanmateix, cal destacar l’actuació d’altres regatistes del Club, sobretot la de la Lluïsa Puig que va quedar 1a fèmina sub-17

L’Òscar Pijoan va fer molt bones proves liderant la flota en més d’una ocasió i va acabar amb una magnífica 7ena posició. L’Oriol Piña va quedar 9è, un molt bon resultat per ser debutant de la classe.

Per últim, també es mereixen una felicitació en Salvi Borrat (17è), Miquel Salazar (20è), Patricia Figuerola (33ena), Nina Mir (34ena), Isaac Vilà (38è) i la Marta Plaja (48ena).

Sou un gran equip!!!

sergi podi

lluisa podi

VEURE TOTES LES NOTÍCIES