Domini del CNE en el XXVI Trofeu J.A. Samaranch

11 febrer 2016 Regates

Quatre regatistes del Club fan podi en el XXVI Trofeu J.A. Samaranch, malgrat l’adversa meteorologia.

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a la població de Sant Feliu de Guíxols, els dies 6 i 7 de febrer, per tal de disputar el XXVI Trofeu J.A. Samaranch. Regata de Nivell 2 (puntuable pel Campionat de Catalunya), per a les classes Europa i 420, que un any més organitza el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 70 regatistes, provinents de Clubs de tot Catalunya. D’aquests, 15 parelles han correspost a la classe 420 i 40 a la classe Europa.

Del Club Nàutic Estartit hi han participat: en Sergi Pérez, l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, en Miquel Salazar, la Nina Mir i l’Arnau Burgos.

La regata ha estat marcada per la meteorologia. De fet, només es va poder celebrar una jornada de competició de les dues previstes. Dissabte va bufar un garbí constant d’entre 6 i 12 nusos d’intensitat que va permetre que els Europes disputessin tres proves i els 420 quatre. En canvi, diumenge amb el fort onatge i la quasi inexistència de vent, no es va poder dur a terme cap sortida, per tant, jornada en blanc.

Pel que fa als resultats, destacar l’excel·lent actuació dels nostres regatistes. Els veterans, com en Miquel Salazar i en Sergi Pérez van dominar les tres proves disputades, finalitzant 1er i 2on, respectivament, i l’Oriol Piña va concloure 3er.

Pel que fa a les fèmines, ressaltar el nivell de la Patricia Figuerola, que acabà en 2a posició.

Felicitar també a la resta de l’equip, pel bon treball, l’entusiasme i el compromís demostrats.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES