Domini majúscul del CNE en el VI Gran Premi Club Nàutic El Masnou

20 abril 2016 Regates
domini cne al vi gran premi club nautic el masnou

5 regatistes del Club fan podi en el VI Gran Premi Club Nàutic El Masnou

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a la població barcelonina del Masnou, els dies 16 i 17 d’abril, per tal de disputar el VI Gran Premi Club Nàutic El Masnou. Regata per a les classes Europa, Làser Standard, Radial i 4.7 (N2), que organitza el Club Nàutic El Masnou amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 103 regatistes, provinents de Clubs de tot Catalunya. D’aquests, 39 han correspost a la classe Europa, 33 a la Làser Radial i 31 a la Làser 4.7.

Del nostre Club hi han participat: en Sergi Pérez, l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, la Marta Plaja, la Nina Mir, l’Arnau Burgos i l’Oscar Pijoan.

La regata ha estat marcada per unes òptimes condicions meteorològiques, que han permès que es poguessin disputar 6 proves, amb 1 descart. Dissabte va bufar un garbí d’uns 16 nusos d’intensitat amb puntes de 23, mentres que diumenge la intensitat minvà a uns 14 nusos. Ambdós dies de competició, amb la presència d’onada.

Pel que fa als resultats, destacar, un cop més, la magnífica actuació dels nostres regatistes. Els veterans, com en Sergi Pérez i l’Oscar Pijoan, van dominar totes les proves disputades, finalitzant 1er i 2on, respectivament, i l’Oriol Piña va concloure 3er a la general. L’Isaac Vilà va navegar molt bé la jornada de dissabte, finalitzant 7è de la general. Pel que fa a les fèmines, ressaltar el nivell de la Patricia Figuerola i la Nina Mir, acabant 2a i 3a, respectivament. La Lluïsa Puig va navegar molt bé diumenge, la qual cosa li va permetre acabar en 12ena posició, i la Marta Plaja va acabar 22ena a la general. A l’Arnau Burgos, el més novell de l’Equip, li falten encara hores de navegació i de pràctica, però poc a poc anirà assolint el nivell.

MOLTES FELICITATS EQUIP CNE!!

image1

image2

VEURE TOTES LES NOTÍCIES