La Lluïsa Puig i l’Oriol Piña reben el reconeixement Joves Promeses de l’Esport Gironí 2017

13 abril 2018 Activitats i Esdeveniments
Premis_joves_promeses_esport_gironi

La Lluïsa Puig i l’Oriol Piña, dos regatistes del Club, guardonats amb el Premi Joves Promeses de l’Esport Gironí 2017

La Representació Territorial de l’Esport a Girona va omplir aquest dilluns 9 d’abril l’Auditori de Girona amb motiu de la 4a edició dels Premis Joves Promeses de l’Esport Gironí. L’acte va servir per reconèixer i promoure els èxits de 125 joves esportistes gironins, d’entre 14 i 18 anys, de 21 modalitats.

La nostra regatista, la Lluïsa Puig Moner, va ser una de les guardonades per haver aconseguit el Sots Campionat de l’Europeu Juvenil, de la Classe Europa, disputat a Biscarrosse (França) del 5 a l’11 d’agost del 2017.

També va ser guardonat l’Oriol Piña, per haver aconseguit el Sots Campionat de Catalunya, de la Classe Europa, celebrat al CN El Balis els dies 6-7-13 i 14 de maig del 2017.

Ambdós van estar acompanyats de familiars, amics i tres membres del Club, el President, el Sr. Jordi Ponjoan del Molino, el seu entrenador, en Robert Ponjoan i el responsable de la Secció d’Activitats Nàutiques, en Fabian Cianfagna.

En representació de la Federació Catalana de Vela, van assistir el Representant Territorial de Girona, el Sr. Xavi Casorrán i Solano, el vocal de la Junta Directiva, el Sr. Josep Maria Isern, i el directiu Jordi Ponjoan del Molino.

Ha estat una bona temporada pels dos, i des del Club estem molt orgullosos d’ells i els animem a que continuïn treballant dur, amb dedicació i entusiasme. I esperem i desitgem que puguin repetir èxits en un futur.

MOLTES FELICITATS!!

El Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figueras, i el Representant Territorial de l’Esport a Girona, el Sr. Josep Pujols, van presidir l’acte.

Premis_joves_promeses_esport_gironi

Premis_joves_promeses_esport_gironi

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES