El Club acomiada la temporada d’estiu amb la Copa Raquero

27 agost 2023 Regates
Copa Raquero

La Copa Raquero

Ahir, les aigües costaneres de l’Estartit van convertir-se en l’escenari de la Copa Raquero, la tradicional regata social per equips, que acomiada la temporada estival. Enguany, l’esdeveniment va aplegar un total de sis equips que van competir per alçar-se amb la victòria. En total, van disputar-se cinc rondes eliminatòries i una ronda final.

Copa Raquero

Les condicions meteorològiques del dia d’ahir van resultar ideals per a la navegació; el constant vent de gregal d’entre 8 i 10 nusos d’intensitat va generar un escenari perfecte per a la navegació de les embarcacions de vela lleugera.

La victòria se la va endur l’equip Ventparits, format per Sergio Juliana, Arnau Burgos, Jorge Ribas i Luis Brunet. L’equip guanyador va demostrar un domini constant al llarg de les diferents rondes eliminatòries de la jornada. Tot i això, no els va ser fàcil assolir la victòria, ja que van disputar una ronda final molt ajustada. El segon i el tercer lloc del podi, se’l van endur Cabos Sueltos i Primos, respectivament.

Lliurament de premis

Copa Raquero

La cerimònia de lliurament de premis es va dur a terme durant la tradicional Sardinada; amb l’objectiu de reconèixer cadascun dels equips participants i per acabar la jornada de manera festiva. El president del Club Nàutic Estartit, Jordi Ponjoan, va expressar el seu agraïment als participants en la Copa Raquero i també als membres del Centre d’Activitats del Club per la seva empenta i dedicació. A més, Isaac Vilà, responsable de l’organització de regates del Club, va destacar l’excel·lent feina feta per la resta d’instructors al llarg de la temporada d’estiu 2023.

Per posar punt i final a la jornada, es va realitzar un sorteig d’un menú per a dues persones al Restaurant del Club. La guanyadora del sorteig va ser la Laia De Tera, integrant de l’equip Tulipanes DTT.

Des del Club Nàutic Estartit i el Centre d’Activitats es volen donar les gràcies als participants per fer possible, un any més, la tradicional Copa Raquero.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES