El Club, satisfet de la seva estada al Cannes Yachting Festival

20 setembre 2023 Activitats i Esdeveniments
El Club al Cannes Yachting Festival

Del 12 al 15 de setembre, el Club Nàutic Estartit va estar present al Cannes Yachting Festival, a l’estand de Ports Catalunya. L’esdeveniment, que se celebra anualment a la ciutat de Cannes, s’ha convertit en el punt de trobada per excel·lència dels amants del mar i els professionals del sector nàutic d’arreu del món.

El Cannes Yachting Festival ha esdevingut el saló nàutic més gran d’Europa, líder a escala internacional. El festival és una finestra de luxe per a la indústria nàutica, on es presenten les novetats en embarcacions, accessoris i tecnologia.

El Club al Cannes Yachting Festival

El Club al Cannes Yachting Festival

El Club va aprofitar aquesta oportunitat per promoure la seva imatge i donar a conèixer les seves instal·lacions i serveis entre el públic internacional. També es van poder establir sinergies i relacions amb altres ports esportius i actors del sector marítim, tant apassionats com professionals.

El Club al Cannes Yachting Festival

Un dels moments més destacats de la participació del Club al Cannes Yachting Festival va ser la seva col·laboració en la presentació de la guia “Cales i Ports de la Costa Brava” a l’estand de Ports Catalunya. La guia té com a objectiu atreure el turisme a la costa gironina. Per aconseguir-ho, s’exposen les cales més impressionants, els paisatges costaners i l’oferta d’oci, restauració i serveis especialitzats. Aquesta col·laboració demostra el compromís del Club amb el desenvolupament turístic de la regió i el seu desig de compartir la bellesa de la Costa Brava amb visitants nacionals i internacionals.El Club al Cannes Yachting Festival

El Club Nàutic Estartit se sent satisfet de la seva participació al Cannes Yachting Festival. A més de promocionar-se, ha pogut reforçar llaços amb altres actors de la nàutica i contribuir al creixement del turisme a la Costa Brava. També ha tingut l’oportunitat de veure com està el mercat i prendre nota per adaptar i millorar el funcionament de les pròpies instal·lacions.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES