El Club al Cannes Yachting Festival

21 agost 2023 Activitats i Esdeveniments
Cannes Yachting Festival

Cannes Yachting Festival

El Cannes Yachting Festival és un esdeveniment amb una tradició de més de 45 anys, celebrat cada setembre en un entorn luxós i elegant. Com a precursor de la temporada nàutica, aquest festival ha arribat a ser reconegut com el saló nàutic més gran d’Europa, líder en l’àmbit internacional. L’edició d’enguany promet superar l’anterior edició i es preveu una afluència de 55.000 visitants. Amb més de 600 expositors i 700 vaixells, el festival és el lloc idoni per conèixer les últimes tendències i innovacions en el món nàutic.

El Club Nàutic Estartit estarà present al Cannes Yachting Festival, del 12 al 15 de setembre a l’estand de Ports Catalunya, que es trobarà al Stand Moll 124 (Vieux Port). Aquesta, serà una oportunitat única per conèixer i connectar amb experts nàutics així com per descobrir les novetats més sorprenents del sector.

Cannes Yachting Festival

Guia Cales i Ports de la Costa Brava

El dijous 14 de setembre a les 11 h, el Patronat de Turisme de la Costa Brava, l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, i Ports de la Generalitat de Catalunya duran a terme la presentació de la guia “Cales i Ports de la Costa Brava” a l’estand de Ports Catalunya del Cannes Yachting Festival.

La guia és molt més que un recull d’informació; és una finestra oberta a la Costa Brava i a les possibilitats inexplorades que ofereix. Amb més de 100 pàgines, aquesta convida a viure un viatge per les cales amagades i els ports esportius més acollidors de la Costa Brava. Amb consells pràctics i recomanacions locals, la guia es converteix en un acompanyant fiable per als navegants i els amants del mar. Després de la presentació, s’oferirà una exquisida degustació de productes locals catalans maridats amb vins de D.O. Empordà.

Us esperem al Cannes Yachting Festival per compartir aquesta emocionant experiència amb tots vosaltres.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES