El Club assisteix a Canet en Roussillon a l’Eductour que reuneix representants dels ports Catalans i d’Occitanie

24 març 2023 Activitats i Esdeveniments

Organitzat per la “Union des Villes Portuaires d’Occitanie” la jornada va començar per la visita de l’Aquarium Oniria, un equipament turístic per valorar la biodiversitat de les espècies marines relacionat amb els projectes mediambientals duts a terme pel port de Canet.

La jornada matinal es va completar per la visita del pantalà Florence Arthaud que acull els “Vieux Gréements”, embarcacions de gran valor històric i patrimoni marítim, la presentació de la barcassa ambiental multiservei Eco-Tank: un servei de recollida d’aigües residuals i finalment la visita a l’àrea tècnica i de manteniment amb els capitans de port.

Després del dinar va tenir lloc la presentació del “Campus des Métiers du Nautisme d’Occitanie” i la visita a les instal·lacions tècniques del liceu Rosa Luxemburg.

Durant la jornada s’ha tractat la gestió de tot un seguit d’actuacions associades a la nàutica recreativa per part dels equips professionals i s’han posat en valor els múltiples àmbits en els que els ports francesos i catalans poden ajudar-se, compartint experiències i saber-fer.

Cal destacar que el Port de Canet-en-Roussillon també es troba en una posició estratègica a la cruïlla de la zona de navegació preferida dels navegants: Costa Blava – Illes Balears – Catalunya.

La representació del Club va estar formada per el president, el director i la responsable comercial.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES