El Club col·labora amb la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica i Artística

09 febrer 2018 Activitats i Esdeveniments
Colaboracio_consel_esportiu_baix_emporda

El Club col·labora amb la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica i amb la Lliga Territorial de Gimnàstica Artística, que organitza el Consell Esportiu del Baix Empordà (CEBE)

El Consell Esportiu del Baix Empordà és una entitat privada sense ànim de lucre que es dedica al foment, la promoció i l’organització de l’activitat esportiva en edat escolar. Essent el seu principal objectiu fomentar la pràctica esportiva, per contribuir a la formació en valors com la tolerància, el respecte als altres, la confiança en un mateix, l’esforç de superació, la cooperació en el treball, la capacitat de decisió i el treball en equip, entre d’altres.

El passat diumenge 4 de febrer es va dur a terme a Torroella de Montgrí, la 1a jornada de les 3 que hi ha previstes disputar de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica, amb més de 300 gimnastes d’arreu de la província (Gironès, La Selva, Alt Empordà, Baix Empordà i Pla de l’Estany).

I el proper diumenge 25 de febrer tindrà lloc la 1a jornada de la Lliga Territorial de Gimnàstica Artística, al Pavelló de Torroella de Montgrí (Girona).

La col·laboració del Club es tradueix en 6 vals regal:

  • 2 vals de 10 entrades per ús lliure a la piscina del Complex Torre Gran
  • 2 vals d’un bateig de creuer per a 4 persones
  • 2 vals d’una sortida amb caiac per a 4 persones

Aquests vals es sortejaran al final de la 1a jornada d’ambdues lligues, juntament amb una panera amb material del Consell Esportiu, i també es farà entrega d’obsequis de participació.

Un plaer poder contribuir amb l’esport i amb els més petits

col·laboracio_lliga_territorial_gimnastica_ritmica

recull_fotografic_colaboracio_club_nautic_estartit_lliga_territorial_gimnastica_ritmica

VEURE TOTES LES NOTÍCIES