El Club es promociona a diferents salons nàutics i de lleure nacionals i internacionals

18 novembre 2015 Activitats i Esdeveniments


Aquest hivern, seguint la línea dels anys anteriors, el Club serà present a diferents esdeveniments nàutics i de lleure per fer la promoció del port i informar sobre la nova concessió i les obres de millora.

La primera cita és com cada any el Saló Nàutic de Barcelona, del 14 al 18 d’octubre, on el Club va tenir taulell propi a l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics.

A finals d’octubre, del 28/10 al 01/11, hem estat presents a dos esdeveniments; al Saló Nàutic de Cap d’Agde fent la promoció dels diferents ports de la Costa Brava amb el Patronat de Turisme de Girona i a la Fira de Mostres de Girona, amb estand propi per donar a conèixer el port així com les nostres activitats esportives a la comarca.

A nivell local, com cada any, assistirem a la Mostra d’entitats de la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, els dies 28 i 29 de novembre.

Els principals esdeveniments nàutics de la temporada són el “Nautique de Paris” i el “Boot de Düsseldorf”.  Hi serem amb taulell propi a l’estand de l’ACPET ja que són dos mercats molt representatius del nostre públic objectiu.

Finalment, durant la primavera, visitarem Port Camargue, del 25 al 28 de març, per “Les Nautiques” i també serem presents a la fira d’entitats de l’Estartit per Sant Jordi el proper 23 d’abril de 2016.

Salo Nautic Barcelona 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES