El Jazz Festival de l’Estartit arriba a la seva vuitena edició

30 juny 2023 Activitats i Esdeveniments

Us presentem una nova edició del Jazz Festival l’Estartit, la vuitena, que durant quatre dies, del 20 al 23 de juliol, comptarà amb el talent jazzístic de grans artistes nacionals i internacionals en un dels escenaris més impressionants de la Costa Brava, un espai natural al costat del mar i davant les Illes Medes.

El programa del Jazz Festival l’Estartit 2023 esta conformat per un elenc d’artistes de primer ordre en el qual la veu sempre es present i el lideratge d’instruments transcendeix generes i influencies i conviden el públic a fer un viatge musical inoblidable.

A cada edició, l’interès i el reconeixement del Festival creix consolidant-lo com una cita imprescindible en el calendari pels amants del jazz. Des de la seva primera edició, ara fa ja vuit anys, el Club Nàutic Estartit ha estat un dels principals col·laboradors del Festival, dins la seva línia de donar suport als esdeveniments culturals i a les institucions locals de reconegut prestigi.

Del 20 al 24 de juny el Jazz Festival l’Estartit ha estat presentat als Països Baixos formant part d’una delegació catalana de festivals de jazz i representants institucionals, encapçalats per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), a través de la seva marca d’internacionalització Catalan Arts, convidats per l’inJazz, que ha posat aquest 2023 el seu focus en Catalunya.

Recordar-vos també que els socis de Club Nàutic Estartit gaudeixen d’un descompte del 15% en el preu de les entrades.

Felicitem a l’organització per la bona feina feta al llarg d’aquests vuit anys que ha situat el Festival i l’Estartit com a punt de referència del món del Jazz.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES