Els equips base de tennis es queden a un pas de la victòria.

05 març 2018 Activitats i Esdeveniments

Fins a tres equips base de l’escola de tennis han competit aquest cap de setmana. Els alevins i els dos equips cadets. Fins a 4 partits s’han decidit en el super tie brek (tercer set) fruit de la igualtat dels diferents equips.

Els alevins s’han desplaçat a Montras per disputar la seva jornada contra el CT Costa Brava i el cadet B ha rebut a l’Olot. Els dos partits amb el mateix resultat, derrota per 2-3. El cadet A no ha pogut concloure la jornada per l’aparició de la pluja. Destacar que dels 4 partits que han arribat al super tie break no s’ha pogut guanyar cap, una llàstima perquè el resultat hagués estat ben diferent.

Per altra banda l’equip A de pàdel suma una segona derrota consecutiva, aquesta vegada contra el Geieg B. Es presenta una  temporada dura però l’objectiu en aquesta difícil categoria és la permanència, i s’aconsegurà sempre i quant es guanyin als equips amb menys potencial. Geieg B i smash pàdel, els rivals en les dues primeres jornades, lluitaran per les primeres posicions de la categoria.

20180304_133620

VEURE TOTES LES NOTÍCIES