Els Europes del Club repeteixen podi a la gran regata multiclase MedSailing Meeting

23 maig 2015 Regates

Aquest darrer cap de setmana (16 i 17 de maig) l’Equip d’Europes del CN Estartit va disputar la gran regata multiclasse MedSailing Meeting al Club Nàutic El Balís, de Sant Andreu de Llavaneres.

Aquesta 5a edició ha baixat el teló amb una jornada en blanc, la de diumenge, degut a la falta de vent. El comité de regates va esgotar totes les opcions, però finalment, no es va poder disputar cap prova. No obstant això, dissabte sí es va poder completar el programa previst, disputant-se tres proves, amb un bon vent de component sud, de 5 nusos que va anar escalant fins els 13 nusos.

En Miquel Salazar, regatista del Club, va liderar la regata amb tres segones posicions destacables, i en Sergi Pérez es va situar en 3a posició de la general, després de fer un primer i un quart. Són resultats definitius, ja que diumenge no es va disputar cap prova.

Pel que fa a l’actuació de la resta d’integrants de l’equip, l’Isaac Vilà (11è) va fer una molt bona regata, consolidant resultats entre els 10 primers, i navegant, en diverses ocasions, entre els 7 primers de la flota. Tanmateix, la Nina Mir (15ena) i la Lluïsa Puig (17ena) van navegar, també, entre els 10 primers en varies ocasions, però no van tenir tanta fortuna en l’acabament de les proves. Per tant, balanç molt satisfactori i positiu, donat que hi van participar 29 regatistes.

 

MEDSAILING CN BALIS 1

VEURE TOTES LES NOTÍCIES