En Matteo Galindo Subcampió de Catalunya

14 juny 2016 Regates
matteo galindo subcampio de catalunya

En Matteo Galindo es proclama Subcampió de Catalunya en el Campionat de Catalunya Classe Optimist G3, disputat al Club Vela Blanes els dies 11 i 12 de juny.

Aquest darrer cap de setmana s’ha celebrat a Blanes (Girona) la 42ena edició de la veterana “Vila Blanes Optimist Regata”, enguany Campionat de Catalunya Grup 3.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 90 regatistes provinents de més d’una quinzena de Clubs d’arreu del litoral català.

Del Club s’hi han desplaçat quatre regatistes: en Matteo Galindo, en Jan Mas, en Pol Garcia i en Joan Pla, capitanejats pel seu entrenador, l’Ignasi Borrat.

El Campionat s’ha caracteritzat per una magnífica climatologia amb vents molt variables, en direcció i intensitat, amb predomini de Llevant i Garbí, d’entre 4 i 12 nusos d’intensitat.

Pel que fa als resultats, destacar l’excel·lent resultat obtingut per en Matteo Galindo, que amb 6 proves disputades va finalitzar en 2a posició, a només 4 punts del primer classificat, en Luca Vázquez, del RCN Tarragona. Sens dubte, la culminació a una temporada molt constant en quant a resultats obtinguts en altres regates i competicions, i de moltes hores de dedicació, i de posar-hi moltes ganes.

Referent als altres integrants de l’Equip, ressaltar també l’actuació d’en Pol Garcia, que va finalitzar en 9ena posició, en Joan Pla 22è i en Jan Mas 26è.

MOLTES FELICITATS NOIS!! A continuar en aquesta línia!

2

1

VEURE TOTES LES NOTÍCIES