En Sergi Pérez es proclama Subcampió de Catalunya 2015

24 gener 2015 Regates

Del 2 al 5 de gener es va disputar l’Internacional Grand Prix Vila de Blanes’15 al Club Vela Blanes. Aquest any a més de la regata internacional, ha coincidit amb el Campionat de Catalunya 2015 de la Classe Internacional Europa.

El Club Nàutic Estartit s’hi va desplaçar amb els següents regatistes: Sergi Perez, Marta Plaja, Patricia Figuerola, Lluïsa Puig i Oriol Piña, capitanejats pel seu entrenador Robert Ponjoan.

Aquesta regata té algunes particularitats que la fan complexa i molt dura. És una regata internacional amb un gran nombre de participants i amb molt bon nivell de navegació. Es va navegar amb un vent de Terral molt “ratxejat i rolon”, amb el que cal conèixer molt bé el camp per poder fer bones proves. Hi feia una fred gairebé extrema, aquest vent de Terral només bufa a primera hora del matí des de les 8:00 fins a les 13:00 aproximadament. Això implica sortir cap al camp de regates sobre les 8:15 amb les primers rajos de sol. A més aquest vent baixa directament del Montseny, nevat en aquesta època de l’any i fa que la temperatura, durant la primera prova del dia estigui entre els -1 Cº i els 3 Cº. Són condicions molt dures per navegar en vela lleugera.

Tot i aquesta climatogolia els nostres valents regatistes van donar la cara i van demostrar perquè el nostre Club és un dels més potents del país en la classe Europa.

En Sergi, un dels més veterans de l’equip, va lluitar molt durament amb el local Aleix Subirà per la primera plaça del podi. Malgrat tos els esforços en Sergi no va aconseguir superar a l’Aleix, i així es va proclamar 2on de la regata i Subcampió del Campionat de Catalunya 2015.

La resta de l’equip, que no fa ni un any que naveguen en aquesta classe, van aconseguir molt bons resultats, tot que encara queda feina per fer.

Les posicions finals de la regata van ser:

  • 2on classificat masculí i absolut: Sergi Pérez
  • 10è classificat masculí: Oriol Piña
  • 8a classificada femenina: Patricia Figuerola
  • 13a classificada femenina: Lluïsa Puig
  • 14a classificada femenina: Marta Plaja

Les posicions del Campionat de Catalunya van ser:

  • 2on classificat masculí i absolut: Sergi Pérez
  • 5è classificat masculí: Oriol Piña
  • 4a classificada femenina: Patricia Figuerola
  • 8a classificada femenina: Lluïsa Puig
  • 9a classificada femenina: Marta Plaja

En Robert Ponjoan està fent una feina excel·lent com a entrenador amb tots els regatistes, només cal veure els resultats obtinguts en cada regata que participen.

MOLTES FELICITATS A TOTS!!!

podi sergi a blanes

10277902 854990877857158 3836505668962923855 n

 

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES