En Sergi Pérez i la Lluïsa Puig es proclamen Campió i Subcampiona absoluts del Campionat d’Espanya de la Classe Europa

17 setembre 2016 Regates
campionat espanya classe europa

En Sergi Perez es proclama Campió d’Espanya absolut de la classe Europe en aigües andaluses, i la Lluïsa Puig Subcampiona absoluta i primera de la categoria Sub-17

La badia de Cadis ha reprès l’alta competició amb la celebració, entre els dies 8 i 11 de setembre, del Campionat d’Espanya de la classe Internacional Europa, essent el centre neuràlgic el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Vela Bahía de Cádiz, que alhora és la seu de la Federació Andalusa de Vela en El Puerto de Santa María, organitzadora de la prova, conjuntament, amb el CN Puerto Sherry, i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat a través del programa municipal El Puerto con la Vela.

Aquesta ha estat la primera vegada que la badia de Cadis ha servit d’escenari a una prova nacional d’aquesta classe individual.

D’aquest esdeveniment han estat partíceps prop d’una seixantena d’esportistes/regatistes. La majoria provinents de terres catalanes i valencianes.

Del nostre Club hi han participat: en Sergi Pérez, l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, la Marta Plaja, l’Arnau Burgos, l’Oscar Pijoan, en Miquel Salazar, en Salvi Borrat i en Carlos Manera.

L’Equip del Club emprenia viatge per carretera el dilluns 5 de setembre, arribant al vespre, després d’un viatge força llarg i calorós. Els dies 6 i 7 van ser dies d’entrament i de presa de contacte en aigües gaditanes, i el dia 8 arrancava la competició.

Pel que fa a les condicions meteorològiques, dir que han estat força favorables amb vents de component oest d’entre 6 i 15 nusos. Condicions que han permès que es poguès cumplir amb el programa al 100%, disputantse 12 proves en total (3 per dia).

Per últim, i pel que fa als resultats, han estat excel·lents. Essent un campionat molt regular. El 1er dia 6 dels nostres regatistes es van col·locar en el top 10, acabant en 1ª posició en Miquel Salazar. Posició que va mantenir també el 2on dia. El 3er dia fou el pitjor per l’equip, i el 4rt i darrer dia de competició fou molt positiu, sobretot, per en Sergi Pérez i la Lluïsa Puig que van aconseguir bons parcials que els van permetre escalar posicions i proclamar-se Campió absolut i Subcampiona absoluta i 1ª Sub-17.

D’aquesta manera, els resultats han estat:

1er classificat: Sergi Pérez

5è classificat: Oscar Pijoan

6è classificat: Oriol Piña

8è classificat: Miquel Salazar

13è classificat: Lluïsa Puig, 1ª Sub-17 F

16è classificat: Carlos Manera

17è classificat: Salvi Borrat

20è classificat: Isaac Vilà

21è classificat: Patricia Figuerola

45è classificat: Marta Plaja

48è classificat: Arnau Burgos

ENHORABONA NOIS!!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES