En Sergi Pérez i la Nina Mir, els únics regatistes espanyols que participen en la 18ª Torbole Europe Meeting a Garda (Itàlia)

31 març 2016 Regates
SERGI perez torbole europe meeting garda italia

En Sergi Pérez i la Nina Mir, són els únics regatistes espanyols que han participat a la 18ena edició del Torbole Europe Meeting disputat a Garda

Dos regatistes de l’Equip d’Europes del Club, en Sergi Pérez i la Nina Mir, es van desplaçar a Garda (Itàlia), del 15 al 22 de març, per tal de disputar la 18ª Torbole Europe Meeting. Es tracta d’una regata internacional de la Classe Europa, que té lloc del 19 al 21 de març al Llac de Garda i que organitza el Circolo Vela Torbole.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 97 regatistes, provinents de 9 països d’arreu d’Europa.

És la segona vegada que hi va en Sergi, mentres que per la Nina ha estat el seu debut.

L’experiència ha estat molt enriquidora. I alhora els ha servit d’entrenament de cara al Campionat del Món, que acollirà també el Llac de Garda, del 3 al 14 de Juliol.

Pel que fa als resultats obtinguts, dir que han estat molt satisfactoris. Les condicions han estat dures, però es van poder disputar 9 proves. En Sergi Pérez va concloure de la general, amb 29 punts, i la Nina Mir 56ena, amb 168 punts.

MOLTES FELICITATS NOIS!!

SERGI

nina

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES