Enquesta hàbits de navegació

05 juny 2021 Sostenibilitat

Benvolguts/des,

Com saben, en els darrers anys, el debat al respecte del fondeig d’embarcacions en el Parc Natural Montgrí Medes Baix Ter (PNMMBT) ha estat un tema recurrent en les polítiques mediambientals i de sostenibilitat del nostre territori. El nostre Club ha estat des dels seus inicis fa ja 60 anys, pioner i abanderat de la gestió sostenible. La prova en són els certificats de gestió que fa anys tenim i els guardons rebuts al llarg de la nostra trajectòria en aquest sentit.

Per tot això, convençuts com estem de que la pràctica nàutica ha de ser compatible amb la protecció del medi natural, amb la preservació de les praderies de posidònia i amb l’equilibri entre ús i sostenibilitat, hem encarregat a l’empresa Submón, referent en el sector marí en polítiques i gestió mediambiental, un estudi profund, rigorós i científic, pioner en el nostre sector, que corrobori les nostres tesis al respecte per poder-les traslladar d’aquesta manera a les administracions implicades i que puguin formar part del pla d’usos del PNMMBT.

Un dels aspectes claus és conèixer els hàbits i opinió dels usuaris. Per aquest motiu hem elaborat una enquesta amb l’objectiu de conèixer les preferències dels socis i usuaris del Club en relació a l’època de l’any en què es navega, zones de fondeig preferents, tipus de fondeig que s’utilitza, coneixement sobre la posidònia… L’enquesta és totalment anònima i aportarà informació de gran valor per a l’elaboració de la proposta de gestió que estem duent a terme.

Agraírem puguin respondre l’enquesta que no els ocuparà més de 3 minuts.

Moltes gràcies per la seva col·laboració

Jordi Ponjoan del Molino | President

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES