Equip per al baldeig d’embarcacions amb aigua de mar

31 maig 2023 Sostenibilitat

Els períodes de sequera que Catalunya està vivint de forma cíclica els darrers anys i que s’estan accentuant degut al canvi climàtic, fan necessari que tots els sectors de la societat consolidem i integrem en la nostra activitat diària la cultura de l’estalvi i l’adopció de consums sostenibles.

La greu sequera actual que comprèn el període 2021-2023 i que suma més de 30 mesos sense pluges, és la més severa que ha patit Catalunya en els darrers anys. Gràcies a la consciència de la ciutadania, les mesures aplicades i les campanyes impulsades per la Generalitat de Catalunya, els consums s’han contingut i s’han reduït en la majoria dels casos.

Conscients de la gravetat del problema i de la necessitat d’oferir alternatives eficaces que redueixin el consum d’aigua, el Club posa a disposició dels seus socis i usuaris un equip per al baldeig de les embarcacions amb aigua de mar. Per utilitzar-lo només cal sol·licitar-ho a l’equip de marineria.

Agraïm la vostra col·laboració no només per ajudar a garantir la disponibilitat d’aigua, sinó també per prendre consciència d’una cultura d’estalvi i sostenibilitat cap al medi ambient.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES