Equips de regates del Club

20 març 2023 Regates

EQUIP CLASSE OPTIMIST

Campionat de Catalunya al GEN ROSES

Aquest mes de març l’equip d’Optimist ha disputat el campionat de catalunya al GEN de Roses. Condicions difícils i llargues hores a mar han fet que sigui un campionat difícil. Les noies de l’equip han lluitat fins al final tot hi no aconseguir els resultats esperats. Destacar la que era la primera regata al grup Or de la Bruna i dir adeu a l’Aina que, per edat, li toca abandonar la classe Optimist, però seguirà al Club amb l’equip d’Europes.

Total embarcacions grup Or 82

• Aina 59 ena
  • Bruna 77ena

EQUIP CLASSE EUROPES

Campionat de Catalunya al CN Balis

Durant els caps de setmana del 4-5 i 11-12 de març s’ha celebrat al Club Nàutic el Balís el Campionat de Catalunya de la classe Europe, que va reunir un total de 25 regatistes.

Del nostre Club hi han participat en Joan i l’Anna Pla, la Sara Ayats, en Thomas Prats i en Matteo Galindo.

S’han realitzat 9 de les 12 proves programades amb uns vents de component Sud i una intensitat suau en la majoria de dies, excepte el primer diumenge on es va arribar a puntes de 17 nusos.

Pel que fan els resultats, destaquem la 8a posició de la Sara que es va proclamar subcampiona de Catalunya Sub18 i va ser la tercera classificada femenina. També, destaquem la actuació d’en Joan que va fer un primer en una de les proves i va acabar el campionat en 11a posició i 4t de la seva categoria. La classificació final va ser la següent : 8 Sara Ayats, 11 Joan Pla, 19 Anna Pla, 22  Matteo Galindo y 24 Thomas Prats.