Escoles d’estiu, la nova rutina!

04 setembre 2014 Activitats i Esdeveniments

Aprendre, desenvolupar i interactuar mitjançant el joc i l’esport.

Un any més, al mes de juny finalitzava el curs escolar i s’iniciaven les tant esperades vacances d’estiu. Podríem dir el final d’una etapa i l’inici d’una altre.

Però això no és tot, acabar l’escola significa molt més. Durant tot el curs establim als nens i nenes una rutina en la que hi ha uns horaris a seguir, una feina a fer i uns deures i obligacions a complir els quals quan arriba l’estiu es trenquen.

L’estiu és diferent, ens aporta altres aspectes a la nostre vida quotidiana que hem de saber aprofitar i gaudir-ne al màxim. Pels nens, l’estiu és època de canvis. Per una banda, canvia la vida diària i com ja hem dit, tota la rutina que tenim establerta. És molt important que els nens gaudeixin del temps lliure i del descans, ja que formen una part essencial pel seu desenvolupament.

D’altre banda, està a les nostres mans crear una nova rutina i uns nous hàbits durant l’estiu, els quals consisteixen en escollir allò que més ens agrada i volem fer en el nostre temps de lleure. El que triem també aporta coneixaments i seguirà els processos d’aprenentatge i desenvolupament necessaris pels nens.

Tot l’equip de l’Àrea Esportiva – Complex Torre Gran hem treballat per a que els nens i nenes exercitin diferents aspectes psicomotrius a través del joc i l’esport. Un any més hem ofert múltiples activitats esportives i de lleure per a nens i nenes de 3 a 14 anys des de la ùltima setmana de juny fins a la primera de setembre.

Jocs cooperatius, esportius, populars, activitats fisicoesportives, motrius bàsiques, de força, de velocitat, de resistència, de flexibilitat i múltiples esports com natació, tennis, pàdel …. són entre altres els serveis que des del Complex Torre Gran hem ofert, col.laborant així en el desenvolupament psicomotriu tant important en totes les edats.

Cal destacar també el gran protagonisme que té la socialització, la integració i els valors morals que es poden inculcar principalment amb la interacció entre els nens i també entre els nens i els adults.

Per acabar, ens reafirmem amb la importància que té crear l’anomeneada ” rutina d’estiu”, en la que els nens també aprenen, es desenvolupen i interactuen d’una altre manera, però per això no menys significativa a la de l’escola d’hivern, i fent el que més els agrada: jugar i fer esport. https://www.facebook.com/AreaEsportivaTorreGran

Activitats Esportives i de Lleure – Estiu 2014

 {youtube}JzXTZRmtvZ0{/youtube}

VEURE TOTES LES NOTÍCIES