Espectacular inici de l’equip de Tennis Absolut a la V LLiga Catalana de Tennis

08 novembre 2018 Activitats i Esdeveniments
V lliga Catalana de Tennis

Il.lusió, coratge i lluita de l’Equip Absolut a l’inici de la V LLiga Catalana de Tennis

L’inici de l’equip de Tennis que representa al Club en la V Lliga Catalana és espectacular. Tot just és el començament de la temporada i molt aviat per treure’n conclusions, però sembla que l’equip va en una marxa més que els seus rivals.

Tres victòries més que disputades, amb el mateix resultat final de 3-2. el Cn Olot, el Ct Sant Greoti i el CT Celrà, tres rivals que han lluitat fins el final i han tingut opcions, sobretot el CT Celrà que ha  allargat el partit de dobles que ha estat desiciu fins el súper tie-break i ha tingut la victòria a tocar, pero l’equip del Club ha sabut lluitar, patir i remuntar.

V LLiga Ctalana de Tennis
V Lliga Catalana de Tennis

Aquesta temporada, la tercera divisió de la zona de Girona, on participa l’equip absolut de Tennis consta de 7 jornades. Amb un canvi en el sistema de puntuació respecte les edicions anteriors on la victòria equival a 3 punts mentre que la derrota 1.

LLiga Catalana de Tennis
V LLiga Catalana de Tennis

Amb un inici il.lusionant encoratgem als integrants de l’equip a seguir en aquesta dinàmica positiva i amb ganes de fer una temporada excepcional !

VEURE TOTES LES NOTÍCIES