Europeu Juvenil de la Classe Europa

15 agost 2016 Regates
International europe class polonia

Del 3 al 12 d’agost s’ha disputat a Kamién- Pomorski (Polònia) el Campionat d’Europa juvenil de la classe Europa. Fins allà s’ha desplaçat l’Equip del Club. Equip integrat per l’Oriol Piña, la Patricia Figuerola, i la Lluïsa Puig. Amb l’expedició també han viatjat 2 regatistes del CN Llançà i un del RCN Torrevieja.

L’Europeu ha comptat amb la participació de 116 regatistes (65 nois i 51 noies), provinents de 9 països d’arreu del continent.

Ha estat una regata d’un gran nivell internacional, on nois i noies navegaven per separat, amb unes condicions de vent generalment mitjà (12kts) però amb molts canvis d’intensitat.

Ha estat un molt bon campionat per l’equip, tot i que no hem acabat de tenir sort. Tant la Patty com l’Oriol i la Lluïsa han estat desqualificats a una de les proves per bandera negre, cosa que ha fet minvar els resultats finals. Tot i així, també s’han aconseguit molt bones proves.

Cal destacar la constància de l’Oriol amb proves entre el top 10, un 4t i un 7è de la Patty, un 5è i un 6è de la Lluïsa. Navegar en les posicions capdavanteres sempre és molt positiu per aprendre i agafar confiança.

Per tant, ha quedat palès que el nostre equip té el nivell per estar al capdavant. Només els falta constància.

Pel que fa a la classificació final, dir que tant el podi masculí com femení l’ha dominat Dinamarca. Els nostres regatistes han finalitzat en les següents posicions:

YouthM

Oriol Piña, 11è, empatat a punts amb el 10è

YouthF

Lluisa Puig, 23ena

Patricia Figuerola, 17ena

Felicitats nois!!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES