Excel·lent paper a la XV Regata Atena

07 setembre 2016 Regates
regata atena optimist

Els dies 3 i 4 de setembre s’ha celebrat a l’Escala, la XV Regata Atena, per a les classes Optimist (Grups 1, 2 i 3, Làser (Màster, Radial i 4.7), Europa i Open. Darrera regata del Trofeu Costa Brava, organitzada, en aquesta ocasió, pel Club Nàutic l’Escala, per delegació de la Federació Catalana de Vela.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 78 regatistes (51 Optimist, 8 Open, 10 Làser Radial 10 i 9 Làser 4.7).

Del Club Nàutic Estartit s’hi han desplaçat: en Jan Mas, en Matteo Galindo, en Joan i l’Anna Pla i la Gemma Ferrés.

Els dos dies de competició han estat marcats per vents variables de 5 a 14 nusos d’intensitat. Condicions que han permès que es disputessin 3 proves cada dia, per tant, 6 proves en total amb un descart.

Pel que fa als resultats, destacar l’actuació d’en Matteo Galindo i en Jan Mas, que han quedat segon del Grup 2, i 4rt del Grup 3, respectivament. Tot i que en el Trofeu Costa Brava han quedat en 2a posició G2 i 1a posició G3.

Els altres integrants han navegat bé, però no s’han pogut endur reconeixement.

Per últim, felicitar a l’Anna Pla, al tractar-se de la seva primera regata, i engrescar als que, a finals d’aquest mes, començaran amb l’equip!

Enhorabona nois !!¡

trofeu costa brava vela lleugera

regata atena podi grup 3

VEURE TOTES LES NOTÍCIES