Èxit aclaparador en el XXV Trofeu Vila de Palamós

01 novembre 2016 Regates

En Sergi Pérez es proclama campió absolut, i la Lluïsa Puig en categoria femenina

Nou regatistes de l’Equip d’Europes del Club han participat, els dies 29 i 30 d’octubre, en la XXV Vila de Palamós-Regata Solidària. Regata de nivell 2, organitzada pel Club Nàutic Costa Brava Vela Palamós, per a les classes Europe, Làser, Làser 4.7 i Làser Radial.

L’edició d’enguany, ha comptat amb la participació d’un total de 89 regatistes. D’aquests, 41 corresponen a la classe Europe, 23 a la Làser 4.7 i 25 a la Làser Radial.

Del Club hi han participat: la Patricia Figuerola (Patty), l’Oriol Piña, la Lluïsa Puig, la Nina Mir, en Sergi Pérez, la Marta Plaja, l’Arnau Burgos, en Quim Aragonés i en Mateu Gutiérrez.

La jornada de dissabte va ser força bona pels nostres regatistes, tot i que diumenge ho fou més (domini absolut). Un gregal de 5-7 nusos d’intensitat va permetre que es disputessin dos proves. En Sergi i l’Oriol acabaren segon i tercer de la general provisional.

Diumenge es van disputar tres proves més, donat que les condicions continuaven essent molt òptimes (10-12 nusos de component nord-est, est).

Pel que fa als resultats, destacar, un cop més, l’actuació d’en Sergi Pérez, que va quedar primer absolut, després de guanyar les tres proves de diumenge. Molt a prop seu, l’Oriol Piña va finalitzar 3er de la general i 2on Sub-17.

En Quim Aragonés, l’Arnau Burgos i en Mateu Gutiérrez no van tenir una actuació destacable, probablement, perquè tot just comencen amb l’equip, però van millorant.

Pel que fa als resultats de les fèmines, destacar la magnífica actuació de les regatistes del Club, que van dominar el podi. La Lluïsa va finalitzar 1a, i la Patty 3a.

D’aquesta manera, els resultats han estat:

1er classificat: Sergi Pérez

3er classificat: Oriol Piña, 1er Sub-17 M

5è classificat: Lluïsa Puig, 1ª Sub-17 F

11è classificat: Patricia Figuerola, 3ª Sub-17 F

16è classificat: Nina Mir

22è classificat: Marta Plaja

39è classificat: Quim Aragonés

40è classificat: Arnau Burgos

41è classificat: Mateu Gutierrez

Moltes felicitats a tots !!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES