Fem el Club més proper i accessible

31 juliol 2021 Activitats i Esdeveniments

El món digital en què vivim ens permet accedir a la informació de manera instantània, comunicar-nos amb més facilitat i mantenir-nos connectats amb allò que ens interessa gràcies a una sèrie d’eines i serveis al nostre abast.

Des del CNE us volem acompanyar, apropant-nos, fent-nos més visibles i accessibles a través de les esmentades eines, sense que el seu ús suposi un detriment de la importància del tracte personalitzat que sempre ens ha caracteritzat, per això posem a la vostra disposició els següents serveis digitals :

  • El +34 607 218 389, el nostre número de WhatsApp d’atenció a socis i usuaris per a qualsevol consulta.
  • El blog de la nostra pàgina web, on publiquem regularment notícies d’interès de el Club i temes d’actualitat del territori que puguin interessar-los.
  • El butlletí “Online”, de periodicitat mensual, que, via correu electrònic dirigit als nostres socis, proporciona les dades i informacions més rellevants a l’objecte de dur-vos el dia a dia del Club a casa.
  • Així mateix, a través de les xarxes socials compartim notícies i continguts d’actualitat immediata.
  • La utilització d’aquest conjunt d’eines digitals posa de manifest també el nostre compromís amb el medi ambient substituint els enviaments postals per correus electrònics.

Tots som CNE, us convidem a utilitzar i gaudir d’aquestes eines.

Participa!!!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES