Festa de les escoles estiu 2016

20 agost 2016 Activitats i Esdeveniments

Divendres 19 d’agost es va celebrar la festa de les escoles al Complex Torre Gran, la qual té lloc sempre en aquets mes. Cal ser conscients que és la festa dels participants a les activitats que s’han anat realitzant al llarg de l’estiu i que és especial per a tots els nens i nenes. És un dia on abunden moltes emocions, una jornada diferent a la resta de diez d’escoles i en la qual es trenca la rutina establerta durant els dies d’estiu.

És una jornada en la que es desenvolupen múltiples activitats ja des de primera hora. Durant el matí, els nens i les nenes van poder gaudir dels jocs, proves i activitats lúdiques organitzades per l’equip de monitors entre altres sorpresas a més jocs inflables. Tot plegat els hi va fer molta il.lusió i van gaudir-ne molt.

La festa va continuar a la tarda, que va començar amb la presentación dels diversos grups participants a les escoles d’estiu davant els familiars i amb els balls molt ben preparats del grup d’infantil i dels de gimfunky. Tots i totes tenen moltes ganes de fer una bona actuació davant de tothom i s’esforçen tot el que poden perquè així sigui. Per altre banda cal tenir en compte els nervis que poden passar, ja que l’esdeveniment té una gran importància per a tots plegats.

Posteriorment, es va realizar l’entrega de trofeus i medalles, guardons amb els quals es premien la bona pràctica de l’esport, l’actitut possitiva, l’esperit de superació, l’esforç, el respecte, la humilitat i tots els bons valors mostrats. És un momento únic i emotiu per a tots els nens i nenes.

Per acomiadar aquest dia especial, es va fer un berenar conjunt el qual serveix per poder seguir establint un bon ambient entre tota la gent involucrada en les activitats de les escoles, ja sigui cursetistes, monitors familiars o altres.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES