Festa de les escoles

26 agost 2017 Activitats i Esdeveniments
festa escoles tarda

Divendres 18 d’agost es va celebrar la festa de les escoles a l’Àrea Esportiva del Club. Un esdeveniment que té lloc cada any a finals d’agost com a acte de cloenda de les escoles d’estiu.

És una jornada en la que es desenvolupen múltiples activitats que tenen com a objectiu crear una experiència inoblidable pels participants, una gran fetsa de l’esport on la cooperación, la sorprfesa i la diversió són els principals protagonistes.

festa escoles matí  festa escoels matí

fetsa escoles mati  festa escoles matí

festa escoles matí  festa escoles matí

festa escoles matí

A la tarda la festa continua, amb la presentación dels diversos grups participants a les escoles d’estiu davant les famílies i amb les breus representacions dels inscrits a les activitats de zumba.

festa escoels tarda

Tot seguit es relaitza l’entrega de trofeus i medalles, guardons amb els quals es premien la bona pràctica de l’esport, l’actititud positiva, l’esperit de superació, l’esforç, el respecte, la humilitat amb l’esport i els companys.

festa escoles tarda festa escoles tarda

Finalment aquest dia especial s’acomiada amb un berenar per a tots els assistents.

Així doncs, aquest passat divendres va tornar a ser un èxit, sense oblidar que per nosaltres l’èxit rau en que tots els nens i nenes reprenguin les classes sabent que han tingut un bon estiu, que s’ho han passat bé, han après i han gaudit al nostre costat. La millor senyal conforme això és així , és que no perdem el contacte i per això seguim treballant per presentar la nova programació per aquesta tardor – hivern.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES