Festa de l’Escola de Tennis Hivern 2017-2018

16 juny 2018 Activitats i Esdeveniments

Amb un balanç molt positiu tant dels diferents grups d’entrenament com dels equips que han representat el Club a les competicions provincials que organitza la F.C.T, avui hem celebrat el final d’aquesta temporada amb un matí diferent: esmorzar, piscina i molt de tennis!

Al llarg de tota la temporada, a través de la pràctica de l’esport hem potenciat els valors col·lectius i individuals per tal d’assolir a través de l’exercici un creixement personal.

Tot i ser un esport en la majoria de les seves vessants de format individual, amb els exercicis en els entrenaments i les competicions en equip s’ha fomentat l’esperit col·lectiu i s’han treballat aspectes com el respecta als adversaris i especialment als companys.

festa esoles 2018 (2)

A més, amb el tennis, en un grau superior a la majoria dels esports d’equip, els jugadors s’han d’enfrontar a situacions al llarg dels partits que s’han de resoldre de forma individual amb el guiatge de l’entrenador. I a més d’aprendre a resoldre situacions del joc, també s’han de saber gestionar les emocions. Al llarg d’un partit, o fins i tot al llarg d’un sol joc, es pot produir una mescla d’emocions molt oposades tals com l’eufòria per l’èxit o la decepció pel fracàs d’un cop fallat que s’han d’assimilar i controlar per tal que tan primer a curt termini, com posteriorment a llarg termini, aquestes emocions no ens influeixen en la nostra presa de decisions.

festa esoles 2018 (1)

Es per això, que des del club fomentem la pràctica de l’esport i pensem que el tennis és una molt bona opció. Volem donar l’enhorabona a tots els cursetistes pel seu progrés i esperem seguir treballant i evolucionant junts al llarg de les pròximes temporades!
Agraïm la vostre confiança en el nostre equip i esperem retrobar-nos ben aviat!!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES